O NAMA

O NAMA

Taxi u Rijeci

Nastali smo u cilju pružanja kvalitetnije i bolje usluge u gradu Rijeci. Mislimo da Vam boljom uslguom možemo pružiti puno više nego što trenutno dobivate od raznih jeftinih taxi kompanija.
Iskusni smo taxi vozači i imamo želju da se približimo Vama građanima putem ovih Web stranica na kojima ćete moći saznati sve o našoj usluzi. Naše stranice su napravljene da na brz i jednostavan način dođete do svih informacija koje Vas zanimaju i da na jednostavan i brz način dođete s nama u kontakt.

Rado bismo čuli poneki komentar od Vas kako bismo, u budućnosti, stranice prilagodili da budu još jednostavnije, informativnije i preglednije.

Naš glavni cilj je da Vas i vaše najmilije sigurno i efikasno prevozimo i dovezemo na destinaciju. I mi ćemo to napraviti na najprofesionalniji način

Vaše zadovoljstvo naša je nagrada!

 

Na koji način radimo?

U našem timu su pouzdani i provjereni profesionalci koji svoj posao vole i odrađuju ga profesionalno.

Ovakav način komunikacije se može činiti jednosmjernim, ali mi ćemo rado odgovoriti na svaki Vaš upit pa Vas ohrabrujemo da nas kontaktirate na način na koji to Vama odgovara. Rubrika “kontakt” jer prepuna informacija kako nas možete dobiti.

Na Vaš poziv, mi po Vas dolazimo u nakraćem mogućem vremenu. Nema čekanja koje zna trajati i po sat vremena. Nema vožnje s nepoznatim ljudima i nema povlačenja za rukav na ulicit. Mi smo tu zbog Vas i mi svoje klijente poštujemo i cijenimo. Na destinaciju Vas vozimo direktno bez usputnih skupljanja i ostavljanja ostalih putnika. S nama se vozite samo Vi.

Mi nudimo bolju uslugu!

Na koji način to odrađujemo?

U našoj ponudi su samo kvalitetna vozila koja su uredno servisirana i održavana. Vaš poziv je za nas svetinja i mi istog trenutka krećemo po Vas i vaše suputnike. Mi Vas vozimo direktno na željenu destinaciju bez “turističkog razgledavanja grada”. Naši vozači izvrsno poznaju grad i nema lutanja po okolnim ulicama. Mi brinemo za Vas i vašu ugodnu i sigurnu vožnju.